eFootball PES 2020 FULL indir Tek Link Torrent

eFootball PES 2020 Free Download PC Oyun Direkt indir ve Torrent.



eFootball PES 2020 - Bu yılın kesin futbol oyununda benzersiz gerçekçilik ve otantikliği deneyimleyin: PES 2020. eFootball PES 2020 Bedava İndir


E3 En İyi Spor Oyunu' ödülünü kazanan eFootball PES 2020 ile en gerçekçi ve otantik futbol oyununu yaşayın! İspanyol futbolu FC Barcelona, ​​global devler Manchester United, Alman şampiyonlar FC Bayern München ve İtalyan şampiyonlar Juventus'un yer aldığı dünya futbolundaki en büyük takımlarla oynayın. 

Yeni özellikler: eFootball PES 2020 Torrent İndirme Anahtar Fetures: PES Legend Oyuncu Ronaldinho 2019 Lionel Messi 10 maç kredisi Premium Agent (3 Oyuncu) x 30 hafta 3 Oyuncu Sözleşme Yenileme Biletleri x 30 hafta FCB x Nike x 10R işbirliği takımı (oyun içi) Ronaldinho 2019 - 10 maç kredisi Lionel Messi - 10 maç kredisi Premium Agent (3 Oyuncu) x 10 hafta 3 Oyuncu Sözleşme Yenileme Biletleri x 10 hafta GAMEPLAY: Yeni dinamik top sürme becerileri, yeni ilk dokunuş teknikleri ve ince ayarlı top fiziği, hepsi orta saha oyuncusu Andrés Iniesta ile yakın istişare içinde gelişti. 
MATCHDAY: Bir taraf seçin ve bu yeni çevrimiçi rekabet modunda baskın olma mücadelesinde hem yeni başlayanlar hem de gazilerle güçlerinizi birleştirin. 
MASTER LEAGUE: Tamamen yenilenen bir ML deneyimi bekliyor - yeni etkileşimli bir diyalog sistemi, elden geçirilmiş bir menü tasarımı ve geliştirilmiş veri entegrasyonu ile gerçekleştirilen daha gerçekçi bir transfer pazarı.



Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. o kadar site gezdim şimdi iniyo hayırlısı:D :D

    YanıtlaSil
  2. çalışmıyor arkadaşlar steam ile hata veriyor crak indirdim attım çok denedim ama calışmıyor dosyalar herşey tam bir türlü cözümü bulamadım kimsede video falan cekmemiş uğraşmamış

    YanıtlaSil
  3. Efootball Pes 2020 Full Indir Tek Link Torrent >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Efootball Pes 2020 Full Indir Tek Link Torrent >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Efootball Pes 2020 Full Indir Tek Link Torrent >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK zo

    YanıtlaSil