Akıllı Telefon Dünyasında Devrim, Xiaomi Mi Mix Alpha Tanıtıldı!


Akıllı Telefon Dünyasında Devrim, Xiaomi Mi Mix Alpha Tanıtıldı!


Akıllı telefon dünyasında yeni bir devrime imza atan ve çoğu teknoloji devinin fake olarak nitelendirdiği teknolojinin tanıtımını yapan Xiaomi yeni cihazının tanıtımında gövde gösterisi yaptı. Tamamen ekranla çevrili olan Xiaomi Mi Mix Alpha modeli tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


Xiaomi Mi Mix Alpha modeli sadece görünümü değil donanımsal özellikleri ile de dikkat çekiyor. Çerçevesiz ön ve arka yüzeyi tamamen ekranla kaplı olan Mix Alpha bölünmüş ekran teknolojisine yeni bir soluk getirecek gibi duruyor.


Bilindiği üzere katlanabilir telefonlardaki kullanım zorluğu tüketicileri bu teknolojiden uzaklaştırmıştı. Ekranın yanıdanki panel sayesinde ön ve arka ekranda farklı işlemler yapılmasına olanak sağlayan Mix Alpha katlanabilir telefonların getireceği kolaylığı çok daha şık bir tasarım ve kullanım kolaylığı ile sağlayacak gibi duruyor.


Xiaomi Mix Alpha modelinde fiziki bir ön kamera bulunmuyor. Keza arka kısımdaki kameranın yan kısımları ekran kaplı olduğundan selfie modunda kullanımda sağlıyor.
Qualcomm’un son harikası Snapdragon 855+ ile gelen Mi Mix Alpha, bu sayede 5G desteğine de sahip oluyor. 12 GB RAM ve 512 GB’a kadar hafıza desteği ile geliyor.
Cihazı ön plana çıkartan üç kamera dikkatleri çekiyor. Mi Mix Alpha’da 108 MP ana kamera, 20 MP’lik bir geniş açılı kamera , 12 MP’lik bir de telefoto kamera bulunuyor. Mix Alpha tüm bu özelliklere yetecek 4.050 mAh gücünde batarya ile destekleniyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar