En İyi Güncel Torrent Siteleri 2020

En İyi Güncel Torrent Siteleri 2020


Torrent sitelerinde dönem dönem hizmet kalitesinde değişimler olabiliyor özellikle Türk torrent siteleri bu noktada sıkça erozyona uğruyor. Bunun yanı sıra kapatılan yada hizmeti durduran torrent siteleri ve arama motorlarının sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.  En iyi torrent siteleri kapatılanlar listesinde maalesef çoğu zaman başı çekiyor.
Bu makalemizde global olarak en hızlı, en iyi torrent sitesi olarak değerlendirilen ve Türkiye’nin en iyi torrent sitesi olarak gösterilen siteleri ele alacağız. Torrent siteleri ülkemizde en iyi dizi, oyun, yerli dizi ve Türkçe dublaj siteleri gibi bir çok sınıfta değerlendirilse de esasında böyle bir sınıflandırma reel olarak söz konusu değildir.
Buna göre 2020 yılının en iyi torrent sitelerini sizler için derledik.

En İyi Güncel Torrent Siteleri 2020

Kickass

Kapandıktan sonra yeniden açılan en iyi torrent sitelerinin başını çekiyor. Özellikle kullanan kişilerden yüzde yüze yakın olumlu yorum alan nadir torrent siteleri arasında değerlendiriliyor. Ülkemizde 2019 yılında en çok aratılan en iyi torrentler oyun siteleri arasında birinci geliyor.


→ Zamunda

Zamunda için yüksek hızlı ve dosya çeşitliliği açısından en zengin torrent sitesi diyebiliriz. En kötü yanı sadece üyelerin indirme işlemi yapabilmesidir.
zamunda


→  Demonoid

Siteye üye olarak yada misafir olarak torrent dosyalarını indirebilirsiniz. Platformda binlerce torrent yer almaktadır. Her gün binlerce kullanıcı tarafından kullanılan en yoğun torrentler arasındadır.
demonoid


→ RARBG

İndirme hızı oldukça etkileyici olan torrent sitesidir. Tavsiyelerimiz arasında yer almaktadır. Aynı zamanda en iyi film torrent sitesi olarak gösterilmektedir.
ragbg


→ The Pirate Bay

En bilindik torrent siteleri arasında yer almaktadır. En iyi oyun torrent sitesi olarak gösterilmektedir.
thepiratebay


→ Torrent Downloads

Güncel yabancı dizilerin yer aldığı Torrent Downloads sitesi hız konusunda rakiplerine oranla oldukça başarılı diyebiliriz.
td


→ Extratorrent

İçerik havuzu oldukça geniş torrent sitesidir. İndirme hızı tatmin edici derecededir.

extra


→ TorrentZ

Diğer torrent sitelerinden farklı olarak BitTorent için bir arama motoru olarak görev yapıyor. Burada bir dosya arattığınızda, web sitesi size farklı torrent sitelerinde bulunan o dosyanın alternatiflerini listeliyor. Bu özelliği ile bir çok kullanıcının ilgisini çeken başarılı bir torrent sitesidir.
torrentz

Yorum Gönder

0 Yorumlar