MYT Müzik

En İyi Android Müzik İndirme Uygulaması: “MYT Müzik” Nedir?



Android kullanıcıları tarafından en çok ihtiyaç duyulan uygulamalardan biri olan müzik indirme uygulamaları çoğunlukla Google Play tarafından telif hakları sebebiyle kaldırılıyor. Google Play’de varlığını sürdüren ve henüz Google tarafından kaldırılmamış bir müzik indirme uygulaması olan “MYT Müzik” ise dünya çapında indirilmeye devam ediyor.
MYT Müzik, YouTube’da yer alan müzik videolarını, ses veya video dosyası olarak indirmek için kullanılmaktadır. Böylece müzik dosyalarının çevrimdışı görüntülenmesini sağlayan uygulama, internet bağlantısının sınırlı olduğu durumlarda müzik dinlemeyi mümkün hale getiriyor.

MYT Müzik Nasıl Kullanılır?

Oldukça basit bir arayüze sahip olan MYT Müzik uygulaması ile sağ üstte yer alan arama butonu ile istediğiniz şarkıyı bulabilir ve ister ses dosyası ister video olarak indirebilirsiniz.

Uygulama ayrıca sahip olduğu Popüler (Türkiye), Popüler (Dünya), Haftalık Popüler Şarkılar, Son Çıkanlar gibi kategorilerle şarkılara ulaşmayı kolaylaştırmaktadır.
Uygulamanın sahip olduğu dahili müzik çalar ile birlikte şarkıları indirmeden de uygulama içinde dinleyebilirsiniz. Uygulama yüklenme aşamasında dosyaların telefonunuzda depolanması için depolama izni istemektedir. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar